Blej Prej Shpisë

Blej Sigurt!

Na kontaktoni në:  +383 48 800093

KATEGORITË E PRODUKTEVE

Produktet e Sponsorizuara

 • Shto tek dëshirat

  Gjinse dhe Maica

  Maica 17.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  19.90€

  Fustana
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Fustana 32.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Për Femra 14.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Çantë

  Çanta 9.90
  Rated 0 out of 5

Më të rejat

 • Shto tek dëshirat

  Pantollona dhe Maice

  Maica 17.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Maica

  Maica 5.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Gninset dhe Maica

  Maica 17.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Gninset dhe Maica

  Maica 17.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Gjinse dhe Maicë

  Pantollona 17.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Gjinse dhe Maica

  Maica 17.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Fustana 28.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Fustana 20.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Fustana 18.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  19.90€

  Fustana
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Fustana 27.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Fustana 27.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Fustana 27.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Fustana 27.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Fustana 27.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Fustana 32.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Fustana 27.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Fustana 27.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Bluza

  Për Femra 9.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Për Femra 14.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Për Femra 18.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Bluza

  Për Femra 9.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustani

  Për Femra 7.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Bluza

  Për Femra 9.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Për Femra 17.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Bluza

  Për Femra 15.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Bluza

  Për Femra 10.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Bluza

  Për Femra 10.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Për Femra 17.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Për Femra 17.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fusat

  Për Femra 20.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Çante

  Çanta 22.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Çanta

  Çanta 22.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Maica për femra

  Për Femra 5.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Maica

  Për Femra 5.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Pantollone për femra

  Për Femra 5.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Për Femra 17.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Për Femra 17.00
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Për Femra 17.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Fustan

  Për Femra 17.00
  Rated 0 out of 5

Aksesorë & Bizhuteri

Çanta & Kuleta

 • Shto tek dëshirat

  Çanta

  Çanta 22.00
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Kuleta per femra

  Çanta 6.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Çantë

  Çanta 9.90
  Rated 0 out of 5
 • Shto tek dëshirat

  Çantë Krahu Per Femra

  Çanta 24.00
  Rated 0 out of 5

Elektronikë

Transporti për 48h!
Paguaj Sigurt!
A keni biznes?
A shisni produkte në dyqan apo në rrjete sociale?

Rrite biznesin edhe më shumë duke u bashkuar me Medalion Mall!

Çka përfitoni si partnerë?
- Mundesi për të shitur 24h në dite dhe 7 dite në jave!
- Shitje në të gjithë Kosovën dhe më gjerë!

Si mund të bashkëpunoni me medalionmall.com?
Hapni Llogari si SHITËS dhe listo produktet për shitje!
apo
Bëhu FURNIZUESI yne me shumicë!
Platforma Medalionmall.com ju mundëson edhe:
* Transportin e produkteve nga shitesi tek bleresi
* Raporte të menjehershme për shitjet/blerjet ditore, javore, mujore...
* Menaxhim ditorë të stokut të regjistruar në webfaqe
* Të kontrolloni/rregulloni çdo gjë në lokalin tuaj online ( Brendimin, foto, çmimet etj)

www.medalionmall.com

Për të gjitha kategoritë e produkteve!

Bashkohu me Medalion Mall!

    Na kontaktoni në:  info@medalionmall.com

048 800 093